ERP Komitesi büyüyerek devam ediyor, devam edecek...

ERP Komitesi ’nin, kurumsal çözüm üreticileri, kullanıcıları, yönetim danışmanları, akademisyenler ve medya temsilcisi olan tüm üye profillerinin katılımıyla, 9 Nisan Perşembe günü düzenlenen ERP Komitesinin 3. yaş günü kutlamasının ardından Dengenet Yöneticisi Sn. Özgür Doğan’ın düşünce ve yorumlarını paylaştığı röportajı yayınlıyoruz. 

3 yıl olmuş...
Sektörün farklı markalarında çalışan bir avuç arkadaşın, ERP sektörüne değer katabilmek amacıyla yola çıkmalarının üzerinden üç yıl geçmiş.Belki bir avuç arkadaştık, sektörün büyüklüğünün içinde çok küçüktük elbette hedeflerimiz,
projelerimiz de küçüktü ama “ Ne yapabiliriz ? ” sorusunun etrafında birleşiyorduk.
Yıllar içerisinde deneyimlediğimiz sorunlarımız belliydi; birilerinin bu işe soyunup hem kullanıcı tarafında, hem üretici tarafında, hem proje danışman tarafında yaşanan sıkıntıları harmanlayarak ortak faydaya dayanan çözümler, projeler geliştirmesi gerekiyordu.
Küçük sohbetler içerisinde gelişen fikirler bitmek bilmeyen enerjisiyle Göker Sarp’ı bu işin yapılabilirliğine inandırmıştı.

En temel amaç aslında belliydi.
Kullanıcı firma, üretici firma, danışman firma belki sadece ERP projesinin hayata geçirilmesinde bir araya geliyordu ve bu aşamada ise masanın karşı taraflarında oturuyorlardı. Temel hedefimiz ise; bu firmaları ve kişileri masanın karşı taraflarından alıp yuvarlak masa etrafına toplamak, sürekli bir arada tutmak, daha bilinçli kararlar, doğru yönetimler, doğru geliştirmeler ile iş birlikteliklerinin devamlı ve daha faydalı bir yolda ilerlemesiydi.



Bir süre önce üçüncü doğum gününü kutladığımızda gördüm ki; yola ilk çıkarken hedeflerimiz çok küçükmüş ama sevgili Göker ’in heyecanı ve enerjisi çok büyükmüş. Kendisinin üstün fedakarlıkları sonucunda bugün gelinen noktaya bakarsak;  hem katılım olarak çok geniş kitlelere ulaşılmış durumda, hem de “9 Nisan - Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günü” ilanı yapabilecek düzeyde vizyona kavuşulmuş...




Dediğim gibi, bir avuç arkadaş olarak başlamıştık. Ancak bugün görünüyor ki; BİN avuç insan olarak büyüyerek devam ediyor, devam edecek.